Fra venstre: Mattis Bråten Nordquist, Berit Bråten Nordquist, Helge Nordquist, Lone Kristine Bråten Nordquist og Johan Bråten Nordquist.
Vi er Biosa Norge!
Firmaet ble stiftet i 2001 av Helge Nordquist og Bent Madsen. Før dette hadde vi arbeidet med EM-teknologien i flere år for delvis å få de nødvendige myndighetenes godkjennelse og delvis for å opparbeide den nødvendige kompetansen. Vi har i dag en mengde godkjenninger på egne produkter utviklet fra innkjøpte bakteriestammer fra laboratorier rundt om i verden. Biosa Norge AS lever med den intensjonen om å være en bidragsyter til bedre helse og miljø.
Firmaet holder til på Disenå i Sør-Odal kommune hvor hele familien Nordquist er engasjert! Vi går inn for oppgaven med stor entusiasme i godt innredede produksjonslokaler.
Vår fermenteringsteknikk, som kan beskrives som klassisk bioteknologi, har vist seg å være veldig effektiv og sikker og vi blir derfor benyttet til å produsere ingredienser til andre produkter enn våre egne.
Produksjonen blir styrt etter HACCP- prinsippene fastsatt fra Mattilsynet og EU, da flere av våre produkter klassifiseres som mat.
Les mer om oss i avisen Glåmdalen:
https://www.glomdalen.no/alternativ-gardsdrift-pa-generasjonsgard/f/5-19-631314
Og også om våre nye produkter NQ iste:
https://klosser.no/biosa-norge-utvikler-ny-iste/
https://klosser.no/jubler-for-innpass-hos-coop/
Gå inn på www.nqiste.com for å lese mer om de nye fermenterte isteene våre!