DYR OG DYREFÔR
Animal Biosa er en blanding av økologiske urter som er melkesyregjæret med vår spesielle blanding av melkesyrebakterier


Under gjæringen dannes melkesyre som gir en pH-verdi på ca. 3,5. Denne lave pH hindrer at uønskede skadelige bakterier kan vokse i det ferdige produktet.


pH-verdi

Den lave pH-verdien på 3,5 gir også et verdifullt tilskudd av melkesyre som medvirker til regulering av tarmens pH-verdi. Melkesyren virker hemmende på forråtnelsesbakterier, parasitter, sopp og andre uønskede mikroorganismer. Herved fremmes muligheten for at fordøyelsessystemets gagnlige bakterieflora kan formere seg raskt og gi livsfremmende tilstander i tarmen.

Forstyrret tarmflora

I både menneskers og dyrs tarmsystem er det milliarder av mikroorganismer. Disse mikroorganismene er nødvendige for utnyttelsen av fôret og for å opprettholde god helse. Moderne fôr, bruk av antibiotika og stress har imidlertid endret tarmfloraen slik at forråtnelsesbakterier og andre uønskede mikroorganismer danner tarmgifter. Animal Biosa inneholder høye konsentrasjoner av naturlige laktobakterier, som utkonkurrerer de uønskede mikroorganismene. 

Sårbehandling

Animal Biosa kan brukes til sårbehandling ved infeksjoner, eksem, sår og mugg-problem. Ved å vaske det utsatte området med en Animal Biosa-oppløsning vil melkesyrebakteriene fjerne årsaken til problemet og fremme sårheling. Blandes med vann i forholdet 1:1